Om oss

Tänk om det var möjligt att skapa ett prisvärt telefonabonnemang? Ur denna tanke växte visionen om Seniortelefoni fram.

Seniortelefoni Sverige AB är en fristående teleoperatör som opererar i Telia Soneras fasta telefoninät. Idag erbjuder Seniortelefoni enbart fast telefoni, men kommer inom kort även att erbjuda Bredbandstelefoni. Både privatpersoner och företag är välkomna som kunder. Seniortelefoni är en komplett operatör inom telefoni och internetlösningar, och våra tjänster erbjuds till såväl privatpersoner som företag runt om i landet. Våra kunder uppskattar framförallt våra enkla och billiga abonnemang, samt vår personliga service.

Vi ger dig som kund möjlighet att få samtliga av dina abonnemang samlade på en och samma faktura. Du väljer själv om du vill betala månads- eller kvartalsvis, och om du vill ha elektronisk- eller traditionell pappersfaktura.

Personalen på Seniortelefoni är stolta över att kunna erbjuda kunderna en varm och personlig kundservice. Vårt motto är att kunden har alltid rätt. Vi vill ta fram lösningar anpassade efter våra kunders nutida och framtida behov, för att på så vis uppnå en högre kundnöjdhet genom att presentera de lösningar våra kunder vill ha när de vill ha dem. Detta vill vi uppnå genom att utveckla en nära och långsiktig relation med våra kunder för att se morgondagens behov idag.

Vi hälsar dig som kund varmt välkommen att ta del av Seniortelefonis Senioravtal.

Prisgaranti

Prisgarantin innebär att vi matchar priset mot analoga nätet. Prisgarantin gäller endast operatörers ordinarie erbjudanden och kan utnyttjas en gång under bindningstiden. Den gäller ej utlandssamtal, kombinationslösningar (t.ex. triple play) eller om du fått en produkt i samband med beställningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s